Clixsense Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Clixsense internetten para kazanmanızı sağlayan bir PTC (Paid to Click) sitesidir. Paid to click reklam görüntülemeleri karşılığında ödeme yapan online bir sistemdir.

Clixsense‘te ise reklam tıklayarak para kazanmanın yanı sıra anket doldurma, task yapma(küçük görevler), teklifleri değerlendirme, ClixGrid şans oyununu oynama ve en önemlisi başkalarını da referansınızla üye yaparak (affiliate) para kazanma gibi farklı yöntemler de vardır.

Clixsense ile ne kadar para kazanalılabilir?

Clixsense ile teoride kazanabileceğiniz paranın bir sınırı yoktur. Bu sizinClixsense ile ne kadar ilgileneceğinize göre de değişir. Fakat sizi aydınlatmak adına bazı ayrımlar yapaliriz.

$50/Ay:  Bunun gibi bir rakama reklamlarınızı düzenli tıklayarak ve birkaç anket ve task yaparak ulaşmanız kolaydır.

$50-250/Ay:  Böyle bir kazanç için ise Clixsense ile çok daha fazla ilgilenmeniz anket ve CrowdFlower tasklarını kaçırmadan yapmanız ayrıca birçok referans üyeye sahip olmanız gerekli. Ayrıca yıllık $17 dolar olan üyeliği de almanız alacağınız komisyonlar açısından size katkı sağlayacaktır.

$250+/Ay: Evet, gelelim profesyoneller kulubüne. Eğer amacınız Clixsense ile ayda 250 dolardan daha fazla gelir etmekse öncelikle hiç zaman kaybetmeden premium üyeliğe geçmelisiniz. Bilmeniz gereken en önemli şey ise referans elde etmek adına her şeyi yapmanız gerektiğidir. Aktif referans sayınız 500+ gibi bir seviyeye ulaştığında ayda 200 dolardan daha fazla kazanmanız çok kolay olacaktır. Clixsense‘te bulunan CrowdFlower tasklarını yaparak da kazancınızı bu düzeye getirebilirsiniz ancak unutmayın bunun için iyi bir ingilizceye sahip olmalısınız. Ayrıca CrowdFlower’ın genel yapısını iyi anlamalı ve taskların sizden istediği şeyi tam olarak yapmalısınız.

Clixsense’ten nasıl ödeme alabilirim?

Payza, PayToo ve Neteller gibi alternatifler olsa da Clixsense‘den ödeme almanın en kolay yolu Paypal’dır. Eğer bir Paypal üyeliğiniz yoksa buraya tıklayarak hemen bir bireysel hesap açın ve Clixsense ayarlarınıza gelerek Paypal mail adresinizi düzenleyin.

Ödeme alt limiti standart üyeler için $8 premium üyeler içinse $6’dır. En geç 1 hafta içinde ödemeniz size ulaşır. Paypal hesabınızdaki parayı isterseniz banka hesabınıza da çekebilirsiniz.

Neden hiçbir taska giremiyorum?

CrowdFlower’da 4 level vardır ve bu levellar sizin taskları ne kadar doğru yaptığınıza göre size atanır ve siz de daha çok taska ulaşabilirsiniz. Bu yüzden sakın bilmediğiniz ve anlamadığınız bir taskı yapmaya çalışmayın bu sizin ortalamanızı düşürerek level atlamınıza ve daha fazla taska ulaşmanıza engel olur. Öncelikle 0 level olarak başlayacaksınız ve basit makale(article) görevlerini yaparak levelınızı yükseltmeniz gerekecek. Bu makale görevleri sürekli olmayabilir bu yüzden bu tasklar açıldığında kaçırmamaya çalışın. 100 task tamamladığınızda size levelınız atanacak ve 1., 2. ve 3. levelları alarak daha fazla göreve ulaşabileceksiniz.

Neden hesabım banlandı? 

En çok banlanma sebebi aynı IP adresinden birden fazla üyelik ile Clixsense üzerinde aktivitede bulunmaktır. Proxy veya başka yollar ile de Clixsense‘i aldatmaya çalışmayın er ya da geç hesabınız kalıcı olarak kapatılacaktır.


Yorum bırakın