Clixsense ile Sitenizi Tanıtma ve Organik Hit Arttırma

Özellikle webmaster forumlarında dolaşan ve organik hit sattığını iddaa eden kişileri hepimiz görmüşüzdür fakat bu kişilerin güvenilirliği ve profesyonellikleri tartışmaya her zaman açıktır. Eğer sitenize organik hit çekmek istiyorsanız ya da sadece tanıtım amaçlı insanlara ulaşmak istiyorsanız bunun için yaklaşık 9 senedir PTC (Paid to Click) sitesi olarak hizmet veren Clixsense’i gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Clixsense ile her bir kişiye 0.0007$ hatta çok daha az bir ücretle ulaşmanız mümkün. Ve hitlerinizin sitenizde minimum kalma süresini de ayarlayabiliyorsunuz bunun ötesinde hitlerinizin hangi ülkeden olacağını, cinsiyetini ve hitlerin yavaş mı yoksa hızlı mı size teslim edileceğini seçebilirsiniz.

Aşağıda kredinizi satın aldıktan sonra reklamınızla ilgili karşınıza çıkacak filtreyi görebilirsiniz.

Clixsense filter.png

Bir seferde ne kadar çok kredi alırsanız Clixsense‘de size o kadar indirim yapar. Bu yüzden yatırımınızı tek seferde yapmak sizin için en karlısı olacaktır. Fakat başta risk almamak ve sistemi denemek için küçük paketleri de deneyebilirsiniz. Paypal, Payza, Neteller ve Paytoo ile ödemenizi yapabilirsiniz.

clixsense-turkiye-organik-hit-arttırma.png

Aşağıdaki resimde reklam verdiğim sitelerimin ne kadar organik hit aldığını ve “Cost per Click” yani tıklama başına bana ne kadara mal olduğunu görebilirsiniz. 30 günde 20 dolarla günde yaklaşık 1000 kişiye ulaşılmış bu da günde ortalama 1.5 tl maliyet yapar. Eğer sitenizde dikkat çekici bir reklamınız varsa ve onun üzerinden de para kazanıyorsanız zaten bu parayı kolayca çıkaracaksınızdır. Özellikle referans bulmanız gereken sistemlerde hatta bir başka PTC sitesine direct referans bulmak için de Clixsense’i bu şekilde kullanabilirsiniz.

clixsense-turkiye-organik-hit arttırma-seo-para-kazanma.png

Clixsense’i organik hit çekimi için en azından bir kez denemeniz gerektiğini düşünüyorum. PTC sitelerini tam anlamıyla nasıl kullanılacağını çözenler ülkemizde ne yazık ki çok az. Yaklaşık 10 yıldır hiçbir file vermeden işleyen Clixsense gibi PTC sitelerini ister para kazanmak için olsun ister site veya proje tanıtımı yapmak için olsun eğer akıllıca kullanırsanız olumlu geri dönüşler alacağınıza emin olabilirsiniz.

Birçok avantaj ve reklam indiriminden faydalanmak için aşağıdaki resme tıklayarak Clixsense‘e üye olabilirsiniz.

mxcp1433333692img_ad_cmp_263331.gif
Herkese iyi kazançlar..

Yorum bırakın