Clixsense için Referans Nasıl Bulunur

Clixsense’in affiliate programının ne kadar etkili olabileceğinden afişimizde kısaca bahsetmiştik. Peki referans bulma işini nasıl yapacağız?  Her şeyden önce referans bulma işinde hedef kitlenizi iyi seçmeniz gerekiyor çünkü insanların siteye sadece üye olmalarını istemiyoruz bunun devamını getirmelerini yani bu işle devamlı ilgilenmelerini, sitede aktif olmalarını istiyoruz. Bu yüzden tıpkı bizler gibi internet ve para kazanma konularıyla ilgili kişilere ulaşmamız gerekiyor.

Bu kriterlere en uygun kişileri yine bir başka Paid to Click sitesinde bulmamız oldukça kolay fakat birçok PTC sitesinin sahte olduğunu ve üyelerini mağdur ettiğini söylemekte fayda var. Bu sektörde Clixsense ve Neobux dışındaki tüm siteler ancak ikincil derece güvenli sayılabilir. Zaten eğer biraz dikkat ederseniz Clixsense’de birçok Neobux reklamı Neobux’ta ise birçok Clixsense reklamı olduğunun farkına varırsınız. Bunun sebebi PTC işiyle profesyonel ilgilenen birçok kişinin bu sitelere karşılıklı olarak reklam vermesidir. İşin mantığı tam olarak şöyle, biri internette PTC işini araştırdığında karşısına %90 Neobux ya da Clixsense çıkacaktır ve bulardan birine üye olacaktır. Bu sistemi yeni keşfeden kişi diğer siteyi henüz bilmediği için ona bu reklamı sunmak yapılabilecek en doğru şeydir. Ayrıca bu kişinin PTC’yi deneyimlemiş biri olması da aktif bir referans olma ihtimalini yükseltir.

Buradan yapacağımız çıkarım ve bizim de deneyimlerimizle sabit olarak Clixsense‘e referans getirmek için reklam verebileceğiniz en iyi yer Neobux‘tır. İyi bir reklam sayfası veya banner ile Neobux‘a reklam vererek günde 10 ila 30 arasında Clixsense referansı elde edebilirsiniz. Aynısı tam tersi için de geçerli yani Neobux‘a referans getirmek istiyorsanız Clixsense‘e reklam vererek bir gün içinde 10’larca referans elde edebilirsiniz. En güzel tarafı da söylediğimiz gibi gelen kişilerin PTC işine zaten aşina olan kişiler olması.

Reklam linki olarak sitelerin size sunduğu sayfaları kullanabilirsiniz ya da bir blog sayfası hazırlayıp reklam sayfası olarak onu da kullanabilirsiniz (İngilizce bir sayfa hazırlarsanız daha çok kişiye ulaşabilirsiniz). Reklamlarınızı sitelerin “advertise” bölümlerinden oluşturabilirsiniz ve ödemeyi Paypal aracılığı ile kredi kartınızla yapabilirsiniz.

Clixsense için kullanabileceğiniz banner ve splash pagelere aşağıda gösterildiği şekilde ulaşabilirsiniz.

clixsense referans 2.png

Reklam fiyatlarını görünce gözünüz korkmasın tek bir iyi referans bile size çok iyi paralar kazandırabilir. Ancak referans bulma işini kafaya koyduysanız ve PTC işinde ciddi anlamda ilerlemek istiyorsanız bu yatırımı yapmanızı öneririm ayrıca sakın üyeliğinizi yükseltmeden bu yatırımları yapmayın çünkü üyeliğinizİ yükselttiğinizde referanslarınızdan aldığınız komisyon da yükselir.

Clixsense referans.png
Reklam vermek isteyenler için PTC siteleri bazı paketler sunar ve ne kadar kişiye ulaşmak istediğinize veya kaç günlük reklam yayınlamak istediğinize göre fiyatlar değişir. Bu reklam paketlerinin ne kadar büyüklerini satın alırsanız siteler size o kadar indirim yaparlar. En küçük paketler her zaman EN AZ KARLI olanlardır. Bu sebepten ötürü bütçeniz çerçevesinde olağanca büyük bir paket almaya çalışın.

Bu yatırımı iş kurmak olarak görebilirsiniz. Eğer yatırımınızı akıllıca yönetirseniz çok kazançlı çıkacaksınızdır. Para ve zaman harcamadan ne yazıkki iyi paralar kazanılmıyor. Size bunun aksini iddaa eden kişiler de genelde sahtekardırlar. Bu harcamayı bir dükkan açmak gibi düşünebilirsiniz. Bir dükkan açmak için onlarca milyar gerekebilir ve risk oldukça büyüktür, PTC işinde ise harcayacağınız para ve risk buna kıyasla oldukça düşüktür fakat kazanabileceğiniz para yine de iyi bir miktar olabilir. Ayrıca çok daha az stresli bir iş : )

Herkese iyi kazançlar..

Yorum bırakın